Leuk dat je komt kijken op mijn website, naam is Maureen Raat, ik woon samen met mijn partner en kinderen op Terschelling.rond3
Ik ben in 1992 begonnen met de opleiding: Lichaamsgerichte trauma therapie.
De opleidingen die ik daarna volgden waren een zoektocht naar mezelf. Holding Therapeut, HBO Master psychosociaal psychotherapie, HBO Spirituele psychologie, HBO Holistische opvoeding.
Daar heb ik 20 jaar over gedaan, elke opleidingsstroom nam ik mee op de reis die "mijn leven" heet.
De psychologie opleiding gaf mij wel de nodige kennis maar bracht mij niet bij mezelf, dat kwam pas in 2012 toen ik kennis ging maken met de spirituele wereld.


Alles wat ik ooit allemaal aan onderzoek en studie gedaan heb om mezelf te vinden, vond ik daar!
De combinatie van kennis, zien, voelen en proeven maakte dat ik thuis kwam.
De opleiding Master Healer Reader Coaching duurde twee jaar en ik vond mezelf terug, alles wat ik zag aan energie, beelden en stemmen bleek geen beperking
waar ik medicatie voor slikte, maar een talent van helder zien, voelen en horen.
Ik neem door mijn ervaring en scholing mijn cliënten mee op hun reis, een reis door hun eigen bewustzijn met alles wat dat inhoudt.
In deze reis geef ik nieuwe inzichten, handvatten en leerdoelen aan je vervoermiddel "IK BEN" ik ben op reis en dat betekent .....loslaten!, maar ook jezelf worden, zijn en blijven.
Ik werk vanuit een stroming die Nieuwetijds psychologie heet, dit betekent: klassieke psychologie met een spirituele uitvoering. Deze manier van behandelen heb ik zelf ontwikkelt en in een vaste vorm gezet.
Deze vaste vorm is "Creatieve Gedachten Therapie" is een universele vorm van therapie, maar ook erg persoonlijk doordat ik me afstem op de processen van mijn cliënten.
Voel je welkom om een gratis sessie te boeken via Skype. (zie voor meer informatie hierover bij tarieven)


Warme groet, Maureen

Ga naar boven