Kom in je kracht met: "Creatieve Gedachten Therapie".

"Creatieve Gedachten Therapie" staat voor: Verwondering, heling en innerlijke wijsheid die iedereen inzicht heeft.

"Creatieve Gedachten Therapie" gezien vanuit de nieuwetijds psychologie.

Mijn ervaring en overtuiging is dat mensen zichzelf kunnen helen met de juiste handvatten en inzichten.
Mijn uitgangspunt is dat denken een orgaan is dat boven in je ID zit. Een natuurlijk denkproces duurt kort dan, gaat ze over in gedachten.
Een gedachte is een stroom van input en output, eb en vloed. Als er stuwing ontstaat in dit natuurlijke proces, krijg je te veel informatie binnen en volgt er een ophoping in je id.
Het gevolg is dat er drama ontstaat die los staat van de werkelijkheid. Drama is een trigger en een hakende grammofoonplaat.

Doordat ik in de basis HBO psychotherapie heb gestudeerd, in combinatie met mijn spirituele talenten heb ik een therapie ontwikkeld die "Creatieve Gedachten Therapie" heet.
Dit houdt in: dat ik met mijn helder kijken, snel bij de kern van de vraag van mijn cliënten kan komen zonder lange en vele diepe sessies en herbelevingen van oude trauma’s.
Ik kijk vanuit het NU waar sta je nu, en wat zijn je triggers op dit moment en hoe gaan we die opheffen.


"Creatieve Gedachten Therapie" laat je gedachten die vastzitten loskomen en maakt ruimte voor een nieuwe manier van denken en beleven die dichter bij jezelf staat.
Dit doe ik met visualisatie en creatieve gedachten oefeningen. Hiermee maak ik een herhalende gedachtewisseling inzichtelijk door het uit te tekenen en de trickers boven water te halen. Verbeeldingskracht is een creatie van onze geest om situaties te verwerken, de geest maakt een situatie zachter of verdraaid het verhaal om het trauma leefbaar te maken.

Met deze zelfde verbeeldingskracht kun je hersenen een nieuwe prikkel geven om een vastzittende triggers los te laten met nieuwetijds psychologie.
Daar kun je met mijn methode snel inzicht in krijgen en de verandering kan snel gaan maar gemiddeld 4 tot 10 sessies. Deze therapie is geschikt
voor: het doorbreken van oude familiepatronen, het doorbreken van de cirkel waar je in vast kan lopen, oude trauma's opheffen, los komen van een slachtofferrol,
verslavingsproblemen, ouder-kind relatie, leren omgaan met agressie, angstproblemen.


10 lagen basismodel in het creatief denken en doen.

Stap 1 aarde(stap) 
krijg inzicht in je eigen ruimte en die van de ander.
Stap 2 wortel(beschadiging in de basis)
krijg inzicht in situaties vanuit het verleden en wat dat nu nog met je doet.
Stap 3 sacraal ( overlevingsinstinkt ) 
krijg inzicht in welke vorm van afweer je systeem heeft gekozen om jezelf te beschermen.
Stap 4 navel 
Maak de balans op van je leven, hoe ziet je leven er nu uit en accepteer dat.
Stap 5 zonnevlecht 
Maak ruimte in je leven om veranderingen aan te kunnen.
Stap 6 hart 
Onderzoek je zwakheden en tekortkomingen, kijk in de spiegel en wees eerlijk naar jezelf.
Stap 7 keel 
Vertel een vriend of familielid dat je deze weg naar herstel bent ingegaan.
Stap 8 3e oog 
Creëer stilte in je leven door gebed of meditatie, ervaar dat de stilte geen leegte is.
Stap 9 kruin 
Als je ruzie hebt met mensen, maak dit goed.
Stap 10 id 
Hou door zelfonderzoek voortdurend een vinger aan de pols, maak een EHBO-istje als het moeilijk wordt.

healing, reading, ass, afstemming, coaching, spiritueel, bewustwording, trauma, kinderen, volwassenen, terschelling, zelfontwikkeling, nieuwetijdskind, baby's, HSP hoogsensitief, onrust, blokkade, concentratie, creatieve therapie, psychologie, kristallen therapie, creatief,healing, reading, ass, afstemming, coaching, spiritueel, bewustwording, trauma, kinderen, volwassenen, terschelling, zelfontwikkeling, nieuwetijdskind, baby's, HSP hoogsensitief, onrust, blokkade, concentratie, creatieve therapie, psychologie, kristallen therapie, creatief,healing, reading, ass, afstemming, coaching, spiritueel, bewustwording, trauma, kinderen, volwassenen, terschelling, zelfontwikkeling, nieuwetijdskind, baby's, HSP hoogsensitief, onrust, blokkade, concentratie, creatieve therapie, psychologie, kristallen therapie, creatief,healing, reading, ass, afstemming, coaching, spiritueel, bewustwording, trauma, kinderen, volwassenen, terschelling, zelfontwikkeling, nieuwetijdskind, baby's, HSP hoogsensitief, onrust, blokkade, concentratie, creatieve therapie, psychologie, kristallen therapie, creatief

Ga naar boven